Cliënten Vertellen

Wat zijn de ervaringen van cliënten?

Marjon van der Kraats is sinds 2015 mijn dierenarts en ik ben nog steeds heel blij met haar. Ze is betrokken en heeft veel geduld met mijn getraumatiseerde katten. We hebben al heel wat mee gemaakt! Ideaal dat Marjon aan huis komt, dat scheelt een hoop stress voor de katten maar ook voor mij. Een dierenarts naar mijn hart!


Susanne


Vandaag worden alle kattendames thuis ingeent door Marjon van der Kraats, scheelt een heleboel stresssss voor de dames. Ik vind het echt super dat de controle en inenten gewoon thuis kan. Dat niet meer dierenartsen daaraan beginnen?!


Jenny Bosker

Vandaag is Marjon van der Kraats geweest om hier thuis bij onze lieve oude kater bloed af te nemen en hem te onderzoeken. Ik wil met zo een oude kat niet reizen, hij had er altijd al een hekel aan en ik wil hem dat niet meer aandoen. We gaan kijken wat hij heeft, want hij vermagert sterk. Maar hij is totaal niet zielig en was ook heel erg dapper. Ik vind het top wat Marjon doet, bij mensen thuis de huisdieren behandelen. Echt heel rustig en met het baasje als assistente. Beter kan niet voor een dier! Een aanrader!


Neel Prydi

Na de euthanasie van haar hond Lee:


Hierbij wil ik je nogmaals bedanken voor alle goede zorgen! Ik ben erg blij met de manier waarop dit verlopen is en hoe jij ons hierin hebt ondersteund/ geholpen!


Marlon de Graaf